El Planestiueja't arriba aquest estiu a la tercera edició i ho farà amb un cartell eclèctic amb un total de set actuacions durant els dissabtes de juliol i agost. Entre els artistes convidats, hi ha Pedro Guerra, Tomeu Penya, Andrea Motis, Pep Sala i Manu Guix que interpretaran temes dels seus últims treballs. També es comptarà amb el concert "Sara Terraza & The Black Sheep" on la jove cantautora presentarà els temes del seu primer disc. Els encarregats d'obrir aquesta nova edició seran El Pot Petit amb les seves cançons per a un públic infantil. Les actuacions es faran en set indrets diferents de Les Planes d'Hostoles i les entrades es poden comprar a partir d'aquest dimarts.

Les Planes d'Hostoles acollirà un cicle de concerts els dissabtes de juliol i agost d'aquest 2018 amb el Planestiueja't, que arriba a la tercera edició. L'anomenat 'Festival d'Estiu de la Garrotxa' inclou una programació eclèctica amb propostes per a tots els públics i edats. En total, hi haurà set concerts, dels quals sis seran de pagament.

Els primers en actuar seran els d'El Pot Petit, el dissabte 7 de juliol a l'allotjament rural El Llober. El programa inclou artistes amb una llarga trajectòria, com són Tomeu Penya, Pedro Guerra i Pep Sala. També hi actuarà Andrea Motis amb el seu quintet i Manu Guix, que presentarà el seu últim treball. La jove cantautora Sara Terraza presentarà el seu primer disc amb l'espectacle 'Sara Terraza & The Black Sheep' en el que serà l'únic concert gratuït del Planestiueja't que es farà a la plaça Nova de Les Voltes. En aquesta edició, també es donarà a conèixer la tasca que fa la Fundació Albert Bosch que pertany a l'empresa Noel Alimentaria SA dedicada en projectes de recerca infantil.

Les entrades dels concerts es posen aquest dimarts a la venda a través del web de Turisme Garrotxa. Els preus van dels 7 euros fins als 18 euros a taquilla. També hi ha descomptes si es compra de forma