02 de maig de 2018
02.05.2018
Diari de Girona

Torroella reviu la música tradicional en homenatge a Bartók, Dvorák i Janácek

El Festival de Músicaes farà de l'1 al 19 d'agost i comptarà amb The Brahms Project, l'Orquestra Simfònica del Vallès, Lina Tur i Enrico Onofri

02.05.2018 | 13:45
Presentació del festival.

La 38a edició del Festival de Torroella de Montgrí ha presentat la programació que s'oferirà entre l'1 i el 19 d'agost i el concert inaugural del 14 de juliol. El certamen apostarà pels compositors que van buscar en la música popular i folklòrica la font d'inspiració per crear les seves obres.

Per això s'interpretaran treballs de compositors com Bartók, Antonín Dvorák, Leos Janácek, Joaquín Turina o Joaquín Rodrigo. Un any més, la música antiga tindrà el seu protagonisme en cinc concerts, dos monogràfics de Bach i un d'homenatge al compositor barroc Joan Cererols.

El festival recuperarà espais emblemàtics de Torroella i s'inaugurarà amb un concert de l'Accademia Bizantina. Entre els noms d'aquesta edició hi ha el duo de violins de Lina Tur i Enrico Onofri, l'Orquestra Simfònica del Vallès amb el guitarrista Pepe Romero oferiran 'Concierto de Aranjuez', l'Accademia del Piacere, The Brahms Project, Rocío Márquez o el pianista Joaquín Achúcarro.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona