09 de maig de 2018
09.05.2018

La cia. Ortiga fa el «millor espectacle de carrer» de la Fira de Titelles de Lleida

El banyolí Guillem Feixes lidera un projecte que tracta amb sensibilitat la temàtica complexa dels refugiats

09.05.2018 | 07:06
Un moment de l´espectacle.

La companyia Ortiga ha guanyat amb l'obra Kumulunimbu el premi a Millor Espectacle de Carrer i el premi Drac d'Or a la millor dramatúrgia a la Fira de Titelles de Lleida.

El projecte, liderat pel banyolí Guillem Feixes, ha estat reconegut per «la delicadesa a l'hora de tractar una temàtica complexa com és la dels refugiats i la sensibilitat de la dramatúrgia».

Kumulunimbu és una història d'amistat entre una nena i un núvol, que parla sobre la valentia, la injustícia, les migracions i la permanent esperança dels seus protagonistes. Un espectacle que combina els titelles i el clown, ple de detalls, humor, crítica i sorpreses, i en què la poesia fa navegar l'espectador per un mar d'emocions.

L'espectacle de la cia. Ortiga s'ha pogut veure en quatre funcions aquest passat cap de setmana a la Fira de Titelles de Lleida, amb una molt bona valoració per part del públic i la crítica.

Concretament, la producció ha guanyat els premis a Millor espectacle de carrer i el Drac d'Or a la millor dramatúrgia, ha informat la mateixa companyia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona