La companyia Ortiga ha guanyat amb l'obra Kumulunimbu el premi a Millor Espectacle de Carrer i el premi Drac d'Or a la millor dramatúrgia a la Fira de Titelles de Lleida.

El projecte, liderat pel banyolí Guillem Feixes, ha estat reconegut per «la delicadesa a l'hora de tractar una temàtica complexa com és la dels refugiats i la sensibilitat de la dramatúrgia».

Kumulunimbu és una història d'amistat entre una nena i un núvol, que parla sobre la valentia, la injustícia, les migracions i la permanent esperança dels seus protagonistes. Un espectacle que combina els titelles i el clown, ple de detalls, humor, crítica i sorpreses, i en què la poesia fa navegar l'espectador per un mar d'emocions.

L'espectacle de la cia. Ortiga s'ha pogut veure en quatre funcions aquest passat cap de setmana a la Fira de Titelles de Lleida, amb una molt bona valoració per part del públic i la crítica.

Concretament, la producció ha guanyat els premis a Millor espectacle de carrer i el Drac d'Or a la millor dramatúrgia, ha informat la mateixa companyia.