10 de maig de 2018
10.05.2018

Una obra de teatre d'estudiants de l'ERAM vol mostrar l'absurditat humana

10.05.2018 | 13:06
la Companyia Elip6.

La Companyia Elip6, formada per estudiants de l´escola universitària ERAM de Girona, presentarà avui a la Sala La Planeta la seva primera obra teatral: Fumando Espero (L´apocalipsis). La mateixa companyia ha fet el disseny de l´espai, la producció de l´espectacle i, fins i tot, l'elaboració del text.

El projecte, sota la direcció de Ferran Gordillo, vol comunicar-se amb l´espectador «de la mateixa manera que ho fan els personatges entre ells: de totes les maneres possibles», asseguren des de la mateixa companyia.
I és que a Fumando Espero (L´apocalipsi) es presenten uns individus que són «de moltes maneres diferents» que es fan dir, entre ells, humans, i que confien en l´art de l´escena per conèixer-se més bé a ells mateixos i els que els envolten, per sentir, encara que sigui un instant, que tota aquesta broma té algun sentit».

L´obra presenta una revisió d´aquest fatídic esdeveniment que és l´apocalipsi enfront una manera de pensar molt metafísica de l´ésser humà contemporani, ja que «la insostenibilitat del nostre món es consolidarà amb una hipotètica apocalipsi que potser arriba massa tard», diuen.
L´obra presenta el consum de tabac com una pràctica «irònica i absurda», ja que crea un plaer momentani, però també «adicció i acaba matant». Així, un món dominat pel tabac és «la màxima expressió de l´absurditat humana i el consumisme».

La companyia està formada per Yaiza Arroyo, Pol Frauca, Fer­ran Gordillo, Ariadna Grau, Elaine Grayling, i Mar Torrelles.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona