El grup de música tradicional Corrandes són corrandes obrirà aquest divendres el Daró Folk 2018, organitzat per l'Associació Arpa de Bec i l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà.

Es tracta d'un grup especialitzat en la cançó de text improvisat i que treballa amb moltes vessants de la música tradicional, «amb molt rigor», comenten fonts de l'organització.

Una proposta pionera en la realització d'espectacles de cançó improvisada nascuda el 2013 a Sabadell, a mans d'Anaís Falcó i Christian Simelio, que presentaran a la Bisbal el seu primer disc, Lligadetes amb un Fil, publicat l'octubre del 2017.

El cicle de concerts de música d'arrel enguany proposa fins a 6 nits de divendres amb música d'arrel a la plaça Major de la Bisbal d'Empordà.

Començarà el divendres 18 de maig i s'allargarà fins el 22 de juny. Tots els concerts seran gratuïts i començaran a partir de les 22h, a l'escalinata de l'església..

Les següents actuacions seran les de Cul de Sac (25 de maig), Filibusters (1 de juny), Bauma (8 de juny), Trio Torreta(15 de juny), i una actuació conjunta de tancament que anirà a càrrec dels bisbalencs BdBoix i La Puça.