El Cicle de Concerts de Sant Domènec, a Peralada, oferirà aquest estiu set concerts a partir del 2 de juny amb l'actuació del grup de música medieval Mos Azimans, un espectacle que formarà part de la Fira Medieval Na Mercadera, fira que tindrà lloc el diumenge 3 de juny en el centre històric de la vila.

Després d'aquest concert inaugural, completen el cartell del cicle el cantautor Manu Guix (8 de juliol), les havaneres de Clara Bonfill (15 de juliol), el duet MazikDuo (22 de juliol), el pianista Daniel Ligorio (2 d'agost), les dives del blues Big Mama Montse & Sister Marion (10 d'agost), i el quartet vocal de barbershop The Hanfris Quartet (19 d'agost).

La novetat d'enguany és el canvi d'horari dels concerts, a excepció de concert medieval que es realitzarà a les 8 del vespre, la resta es faran a les 10 del vespre.

Els concerts són d'entrada gratuïta a excepció dels de Manu Guix, Daniel Ligorio i The Hanfris Quartet.

Les entrades dels concerts de pagament es podran adquirir al Centre Cultural Sant Domènec a partir de l'1 de juliol.

La presentació de la 23a edició del cicle va tenir lloc ahir en el marc del Claustre romànic de Sant Domènec, a Peralada.

Durant l'acte, Abigaïl Prat, directora del Cicle, i Rosa Cortada, regidora de Cultura de Peralada, van presentar el programa i les novetats marcades en aquesta edició que es celebrarà els mesos de juny, juliol i agost.

L'acte també va comptar amb la participació d'Oriol Aguilà, director del Festival Internacional Castell de Peralada.

Aguilà, Cortada i Prat van remarcar la importància que els dos festivals treballin conjuntament, per reforçar Peralada com a destinació musical.