El Consell de Govern de la Universitat de Girona ha aprovat aquest dijous al matí el pressupost per al 2018. Ara tan sols falta el vistiplau definitiu del Consell Social en el plenari que celebrarà el dimarts que ve, dia 19 de juny. El pressupost per a aquest 2018 se situa en 94,1 milions d'euros (milions), cosa que suposa un 2,9% més que l'any anterior (quan es van tancar les xifres en 91,5 milions). Aquests són els primers pressupostos elaborats pel nou rector de la UdG, Quim Salvi, i que ha dividit en vuit grans eixos.

Una de les partides que agafa més importància és la dedicada a la recerca i la transferència del coneixement, amb un pressupost de 10.140.010€. La despesa més important, però, es manté en 68 milions d'euros per pagar les nòmines dels professors i la resta de treballadors de la universitat.

Quant als ingressos previstos, es manté un 60% del finançament provinent de les administracions, que pràcticament és la mateixa aportació que va rebre la UdG durant el 2017. Pel que fa als ingressos de les matrícules i altres taxes, representen un 31% del pressupost total (una partida que en aquest cas augmenta un 1,4%).