Maria del Mar Bonet obrirà el Festival de Música de la Vall de Camprodon el dia 29 de juliol en formació duo, en un concert intimista d'una artista que no ha actuat mai a Camprodon, i que té previst desgranar el repertori més conegut de la seva llarga trajectòria.

Sant Pau de Segúries acollirà el segon concert el dia 4 d'agost amb Tastet de Gospel a la sala El Molí, amb una posada en escena on cor, músics, solistes i ballarines se situaran arran de públic.

La Sala de Ball de Molló serà l'escenari on el dia 11 d'agost, Judit Neddermann presentarà el seu darrer treball discogràfic, Nua, una proposta plena de creativitat i sensibilitat.

Kepa Junkera torna al festival amb un concert a Llanars al costat del grup del Ripollès Tururut Bonaigua. El concert tindrà lloc a la plaça de l'Om i presenta una nova proposta de fusió entre la força de Kepa Junkera i la frescor de Tururut Bonaigua.

Vilallonga de Ter tancarà el festival camprodoní amb un concert de Les Violines a la Sala Cooperativa de Vilallonga de Ter el dia 19 d'agost, amb un espectacle que reivindica el violí com a instrument cabdal de la música tradicional.

Les entrades poden comprar-se en línia des de la pàgina web del festival (www.fmvc.cat), així com presencialment a l'oficina de Turisme de Camprodon i als ajuntaments de Llanars, Molló, Sant Pau de Segúries i Vilallonga de Ter.

Aquest dimarts ha tingut lloc la presentació del 19è Festival de Música de la Vall de Camprodon a la sala de plens de l'ajuntament de Sant Pau de Segúries. L'acte va comptar amb la presència de Dolors Cambra, alcaldessa de Sant Pau de Segúries, Xavi Juncà, president de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, Amadeu Rosell, alcalde de Llanars, i Jordi Palau, director artístic del FMVC.