04 de juliol de 2018
04.07.2018

La Universitat d'Estiu Ramon Llull espera 400 alumnes

Les activitats es faran a Puigcerdà del 9 al 14 de juliol amb cursos sobre els Càtars o La Cerdanya Romana

04.07.2018 | 00:25

La vintena edició de la Universitat d'Estiu Ramon Llull de Puigcerdà espera uns 400 alumnes, van informar ahir els organitzadors en una roda de premsa amb Albert Piñeira, vicepresident de la Diputació de Girona i alcalde de Puigcerdà; Francesc Armengol, president de l'Associació Universitària de Cerdanya; i Anna Berga, secretària general de la Universitat Ramon Llull i directora de la Universitat d'Estiu Ramon Llull.

El programa inclou quinze cursos en diferents àmbits de coneixement, com ara els Càtars i Occitània, Classicisme i Haydn, La Cerdanya romana, Llibres que et canvien la vida, Caravaggio, Etnobotànica d'alta muntanya, o Iniciació al món dels vins.

També hi haurà dues jornades professionals (amb el Col·legi de Metges de Barcelona i amb el Col·legi de Farmacèutics de Girona), un curs de smartfilms per a estudiants de batxillerat, un taller de cuina i nou activitats culturals obertes a tothom.

Amb motiu del vintè aniversari s'ha volgut també recuperar el professorat i els cursos que al llarg d'aquests anys han tingut més tradició i participació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona