05 de juliol de 2018
05.07.2018

Sílvia Pérez Cruz i Rocío Molina uneixen veu i ball en la gira Grito Pelao

La gira passarà pel Festival d'Avinyó, el Grec de Barcelona el Festival Terral de Màlaga i visitarà ciutats com París

05.07.2018 | 01:00
Sílvia Pérez Cruz.

La cantant Sílvia Pérez Cruz i la bailaora Rocío Molina, Premi Nacional de Dansa, uneixen els seus talents en una nova gira que portarà per títol Grito Pelao i que pujarà les dues artistes a diversos escenaris de França i Espanya a partir d'aquest cap de setmana.

Segons ha anunciat Universal Music, l'espectacle recalarà en primer lloc en el Festival d'Avinyó del 6 al 10 de juliol, per desplaçar-se després al Festival Grec de Barcelona, els dies 18 i 19 d'aquest mes.

Màlaga i el seu Festival Terral els esperaran el 7 d'agost i, ja al setembre, està prevista la seva actuació en la Biennal de Flamenc de Sevilla (entre els dies 18 i 19), a ZGZ Escena de Saragossa (dies 22-23) i als Teatros del Canal de Madrid (26-28).

El recorregut de Grito Pelao acabarà on va començar, a França, amb una parada al Théâtre de Nimes entre el 2 i el 4 d'octubre i a París del 9 a l'11 del mateix mes.

Grito Pelao arribarà després d'un projecte conjunt previ, Impulso, que les dues artistes van estrenar al febrer als Teatros del Canal de Madrid.

Sílvia Pérez Cruz va estudiar dels 4 als 18 anys solfeig, piano i saxo alt a l'Escola Rita Ferrer de Palafrugell. Ha format part de grups com Las Migas, Immigrasons, Llama, o En la Imaginación.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona