12 de juliol de 2018
12.07.2018

La Fortalesa, el museu d'art i hotel de luxe al castell de Sant Julià de Ramis ja té data d'obertura

L'entrada al museu costarà de 5 a 10 euros - Aviat s'hi podran degustar els plats del xef Jordi Cruz

12.07.2018 | 21:13
La Fortalesa, el museu d'art i hotel de luxe al castell de Sant Julià de Ramis ja té data d'obertura

L'antic castell fortí de Sant Julià de Ramis (Gironès) està a punt d'obrir les portes al públic convertit en La Fortalesa, un projecte museístic i hoteler que neix de la mà de l'empresa familiar barcelonina D'OR Joiers. Inicialment, s'havia previst que obriria a mitjans de juny, però s'ha enderrarit un mes.

El dimarts 17 de juliol s´obren les portes del D'Or Museum - Museu de Joieria (les entrades costaran de 5 a 10 euros), i el d'Or Restaurant. Una setmana més tard, faran la seva obertura oficial el restaurant gastronòmic Atempo i el Sants Metges Hotel.

Des que l'any 2002 van comprar aquest edifici, declarat BCIN, els promotors de la Fortalesa han invertit 14 milions d'euros per adequar l'espai.

D'una banda, compta amb el D'Or Museum, un museu de joiera i art de prop de 6.000 metres quadrats repartits en tres plantes on es vol "dignificar" la feina dels artesans a Catalunya i donar a conèixer el "món complex" de les joies i les pedres precioses, segons ha explicat el seu impulsor, Ramón López.

De l'altra, inclou el Sants Metges Hotel de cinc estrelles amb quinze habitacions, una zona d'spa i piscina i un heliport. Al capdavant de l'oferta gastronòmica dels dos restaurants (museu i hotel) hi ha el xef Jordi Cruz, amb tres estrelles Michelin, on fusionarà la cuina tradicional amb accent gironí amb l'avantguarda. Amb la posada en marxa de l'activitat es contractaran unes seixanta persones.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona