19 de juliol de 2018
19.07.2018

La XIV Biennal Espanyola d'Arquitectura premia la restauració de la Casa 1413 d'Ullastret

11 dels 23 despatxos guardonats en l'edició d'enguany són catalans

19.07.2018 | 18:50
La XIV Biennal Espanyola d'Arquitectura premia la restauració de la Casa 1413 d'Ullastret

La llista de guanyadors de la XIV Biennal Espanyola d'Arquitectura i Urbanisme s'ha donat a conèixer aquest dijous i el jurat ha premiat 11 despatxos catalans d'un total de 23 guardonats. Entre els guardonats, hi ha la restauració de la Casa Vicens a Barcelona, de Martínez Lapeña i Torres i David García; la intervenció urbanística 'Carrer Plaça' al Turó de la Rovira , també a la capital catalana, de Bosch i Capdeferro; la Casa 1413 d'Ullastret, del despatx Harquitectes, i els pisos amb posidònia a Formentera, de Carles Oliver, Antonio Martín, Joaquín Moyá i Alfonso Reina i guanyadora del premi FAD.

També ha estat premiada a la biennal l'Escola a Orosnnens (Suïssa), de Jaume Mayol i Irene Pérez (TEd'A Arq) -una de les guanyadores en la categoria del FAD internacional-; l'edifici universitari de Jordi Badia a Katowice (Polònia), i el Jardí Niel, a Tolosa, de Miquel Batlle i Michele.

La XIV Biennal Espanyola d'Arquitectura i Urbanisme s'ha presentat enguany sota el lema 'Més habitar, més humanitzar' perquè s'han volgut destacar les intervencions urbanes enfocades a estratègies més sostenibles cap a un creixement interior de les ciutats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona