El Festival de Cap Roig posa punt i final a una edició de rècord amb més de 56.000 espectadors, 10.000 assistents més que l'any anterior, consolidant-se així com una de les festes musicals de referència al sud d'Europa amb un total de 21 'sold outs' en les 29 nits d'actuacions nacionals i internacionals. Entre els artistes que han desfilat per l'escenari d'aquesta edició destaquen Luis Miguel, Sting & Shaggy, Joan Baez, Andrea Bocelli, James Blunt, Antonio Orozco, Els Catarres, Pablo López, Maná, Roger Hodgson i Rosario, entre d'altres. A part, el festival ha generat més de 200 llocs de treball i, segons un estudi realitzat per PwC, el seu impacte en el PIB català supera els 18 milions d'euros.

El director general de la Fundació Bancària La Caixa, Jaume Giró, ha destacat que «el Festival de Cap Roig ha arribat a la seva majoria d'edat en un estat de forma immillorable: plenament consolidat com a cita cultural de referència del sud d'Europa; amb un cartell cada vegada més prestigiós i equilibrat, i superant de nou el seu propi rècord de públic, amb 10.000 espectadors més que el 2017». Giró ha afegit que en «aquests darrers anys hem treballat per ampliar el festival més enllà de l´àmbit estrictament musical, i convertir-lo en una experiència solidaria, lúdica, gastronòmica i cultural, en un entorno natural privilegiat, amb un dels jardins botànics més importants d´Europa. També ha fet referència al projecte en curs per «dinamitzar Cap Roig, dotant-lo d'un espai permanent de debat i reflexió intel·lectual, que generi activitat a la zona de la Costa Brava al llarg de l'any».

De la seva banda, el director del festival i president de Clipper 's Live, Juli Guiu, s'ha mostrat «molt satisfet que una vegada més el públic hagi donat suport tan àmpliament a les diferents propostes. Hem apostat per un ampli cartell que abastava diferents gèneres, sempre prioritzant la qualitat i les figures més destacades del panorama musical nacional i internacional. Em sento molt orgullós del gran esforç de tot el meu equip després d'aquestes 29 nits i els 21 sold outs, ja que hem aconseguit un nou rècord d'assistència aquest any».

Luis Miguel, Bryan Ferry, Sting & Shaggy, Damien Rice, Maná, Juanes, James Blunt, Joan Baez o Roger Hodgson han estat alguns dels artistes que han desfilat enguany pel festival, que ha comptat també amb una nit solidària. Una part de la recaptació del concert d'Antonio José, que es va celebrar el 13 d'agost, va anar a benefici de la Fundació TRESC - Treball amb Suport, de Palafrugell, entitat que treballa en la formació i inserció laboral de persones amb discapacitat i malaltia mental.