Mishima va rememorar divendres a l'Acústica de Figueres l'àlbum Set tota la vida, que va llançar el grup a la fama fa deu anys. La Plaça Catalunya va quedar petita per veure un dels caps de cartell del festival.

Mishima va arrencar amb La tarda esclata i Agueév amb un públic fidel que va ovacionar cada cançó d'un disc que compleix una dècada.

Els fans de Mishima no van deixar de corejar les catorze cançons del disc entre les quals El temple, Neix el món dintre l'ull o la que dona nom al disc, Qui n'ha begut, amb la tornada «en tindrà set tota la vida». A més, la banda hiva afegir una quinzena de temes més en un dels concerts més esperats del festival.

Un concert que es va tancar amb Mai més, L'olor de la nit i un sentit i aplaudit Hasta que lo miras. Un concert que el grup liderat per David Carabén va reconèixer que els feia «molta il·lusió».

A pocs metres era Alfred Garcia qui omplia La Rambla, en un festival capaç d'oferir simultàniament aclamats artistes en escenaris diferents. El cantant, sorgit de la darrera edició d' Operación Triunfo, va oferir temes nous, davant milers de persones que l'aclamaven.

El català va repassar diverses cançons pròpies i, a més, en va estrenar algunes que formaran part del seu primer disc.

El públic va omplir l'escenari principal de l'Acústica on just després van actuar Els Catarres, en un concert ple de color que va fer saltar i ballar milers d'espectadors.

Ahir dissabte va ser el torn de Love of Lesbian, Animal i Doctor Prats, que seran els encarregats de tancar aquesta edició de l'Acústica de Figueres, sense oblidar els espectacles de tres dones emergents: Judit Nedderman, Paula Valls i Núria Graham. O el sempre imprevisible Albert Pla.