La nova temporada del Teatre L'Ateneu de Celrà inclou 20 propostes variades de teatre, música, dansa, amb una destacada oferta per al públic familiar com a marca de la casa, i la celebració de la tercera edició del Desembrendansa (del 29 de novembre al 2 de desembre).

El primer espectacle tindrà lloc fora del Teatre L'Ateneu, a la Fàbrica modernista de Celrà, amb la proposta Píndoles, microteatre fora del teatre, tres obres de 15 minuts de durada cadascuna (15/9), en el marc dels 20 anys de la Biblioteca Municipal de Celrà.

L'espectacle que inaugurarà temporada a l'edifici de l'Ateneu és Carlota (30/9), dels celranencs Toc de Teatre, una obra de misteri dirigida per David Planas.

Tot seguit, arriba l'humor amb la Cia. Illuminati, que presenten Tenors (6/10). Les rialles continuaran amb Xaropclown i el seu espectacle A l'Atzar (21/10).

Valerie, de la Cia. Logout Teatre (20/10) i El Brindis, obra amb què debuta la Cia. La Gàrgola, dirigida per la Cristina Cervià (14/12), són dues apostes gironines.

Com a propostes musicals hi haurà Juanjo Bosk presentant el disc Camins d'aigua, i Manu Guix, amb el nou treball Després de tot.

Per últim, la Coral Vergelitana oferirà el concert teatralitzat De Solfes i manduques, en el marc de la Fira del Bolet i la Màgia 2018.

Per als més petits de la casa hi ha Hits. Concert per a nadons, i l'obra Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?, dirigida pel membre del Tricicle Paco Mir. La Cia. Baal Dansa oferirà Mira Miró.

El Desembradansa presentarà a l'Animal a l'Esquena un treball de María García Vera i Juan Pablo Miranda, a més de Magí Serra i Los Moñekos, entre altres. Per Nadal hi haurà el Cor Geriona i Els Pastorets.