15 de setembre de 2018
15.09.2018

Ramón Cotarelo presenta el llibre «Girona a traç de llapis» a Le Bistrot

Laura Reixach és l'autora dels dibuixos i els textos d'una singular guia concebuda per perdre's per la ciutat

15.09.2018 | 01:43
Dibuix de Laura Reixach.

«La Rambla. Al número 26, Can Norat, des de 1912 hi ha unes dames petrificades que hi estan ben distretes. De vianants a la Rambla mai n'han faltat i ara... menys que mai!». És una dels centenars de curiositats il·lustrades amb centenars de dibuixos al llibre Girona a traç de llapis, de Laura Reixach, una publicació de Llibres del Segle que avui dissabte (12.30) es presentarà al Cafè Le Bistrot en un acte amb la participació del politòleg Ramón Cotarelo, l'alcaldessa, Marta Madrenas, i l'autora.

Concebuda com una inusual i molt singular guia de la ciutat , Girona a traç de llapis és la primera guia de Girona feta amb dibuixos a l'estil UrbanSketxher.

«Des de l'adveniment de Google Maps, les guies han hagut de reinventar-se», escriu Cotarelo al seu bloc. «El seu valor ja no resideix en orientar-nos, perquè això ho fa millor el GPS; ara resideix en desorientar-nos, en invitar-nos a visitar altres mons amb el pretext de la guia, les llegendes de la ciutat... i això es pot fer amb gràcia, dibuix i sentit de l'humor, com en aquest llibre».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona