El cantautor saltenc Adrià Puntí va presentar ahir una doble proposta per donar a conèixer el seu nou àlbum.

D'una banda, la nit del divendres 28 de setembre realitzarà un espectacle al Teatre de Salt sota el títol Pasen i vean per mostrar al públic el procés creatiu que ha seguit a l'hora de composar els nous temes.

D'altra banda, el dissabte 29 de setembre oferirà un concert a La Mirona amb l'estrena del nou àlbum, Enriu-te'n fins que el cor et digui prou.

Per al primer espectacle de divendres, Puntí utilitzarà «recursos teatrals per explicar el procés creatiu d'un artista que passa de l'emoció a la bogeria controlada».

Per la seva banda, l'alcalde de Salt, Jordi Viñas, va animar el públic a acudir a la cita del divendres per «gaudir d'un espectacle diferent que surt dels paràmetres tradicionals».

A més, els assistents que vagin tant al Teatre de Salt com a La Mirona tindran l'oportunitat de comprar el nou àlbum presentat i cada còpia estarà decorada personalment per Puntí.

El músic va afirmar ahir en l'acte de presentació que «cada CD serà una peça única». Les entrades ja estan a la venda al web de La Mirona i del Teatre de Salt.

Puntí és fill predilecte de la vila de Salt per «la seva llarga trajectòria professional en el camp de la interpretació i composició musical i per haver portat el nom de la vila de Salt arreu del país».