Cèlia Pallí, nascuda a Torroella de Montgrí, fa prop d'una dècada que es va establir a Toronto (Canadà), on ha desenvolupat la seva carrera musical. Ha estat corista de la guanyadora d'un Grammy Nelly Furtado, pas previ al llançament del seu disc 'I'll be fine' a finals de 2014. Aquell treball ja acumula 1,5 milions de reproduccions a Spotify. Gairebé quatre anys més tard està a punt de llançar al mercat ´Technicolours´. Gravat a Nova York amb els productors Chris Soper i Jesse Singer, coneguts com a LikeMinds, Cèlia Pallí va publicar a finals de setembre 'Complicity' el primer single del disc.

Cèlia Pallí assegura que entre l'anterior disc ha evolucionat tant com a compositora, però sobretot destaca el treball que ha fet amb la veu. "Em vaig posar a estudiar composició lírica i escriure per lluïr la veu. El nou disc continúa tinguent el meu segell personal, la meva veu, el meu sentiment€ però la composició ha evolucionat. I després de 4 anys, els meus gustos també", assegura.

La torroellenca ha gravat aquest disc a Nova York, on ha passat bona part dels darrers dos anys i mig. "Vaig anar a molts concerts de bandes locals. Sense saber-ho crec que estava buscant alguna cosa que m´inspirés. I en aquesta busqueda vaig coneixer als productors LikeMinds (Chirs Soper i Jesse Singer)".

Aquest dua porta més de 10 anys de trajectòria, fent un gran treball amb instruments vintage. "Ens vam entendre de seguida intuïnt el so d´aquest disc, en el que vam incloure instruments de la seva col·lecció. LikeMinds han estat crucials per aquest disc i tinc moltes ganes de seguir treballant amb ells", afegeix.

El nou disc tindrà sis noves cançons, totes en anglès, que anirà publicant de manera gradual en els propers mesos. La música és tota composada per Pallí, tot i que ha convidat altres artistes a escriure les lletres. "Col·laborant amb altres músics surgeixen coses màgiques", explica la torroellenca, que afegeix que, "a diferència del disc anterior, només una cançó és d´amor, tot i que les lletres són prou obertes perquè cadascú les interpreti a la seva manera".

De la mateixa manera que va fer amb "I'll be fine", Cèlia Pallí espera poder fer gira per Catalunya a presentar Technicolours.