La quinzena edició de la Festa del Cinema se celebrarà a tot l'Estat entre l'1 i el 3 d'octubre, amb les entrades a 2,90 euros, un esdeveniment que busca fomentar l'assistència a sales de cinema com un hàbit social i cultural, i mostrar l'agraïment de la Indústria a tots els espectadors, informa el Ministeri de Cultura.

La Festa del Cinema està organitzada per la Federació de Distribuïdors Cinematogràfics (FEDICINE), la Federació de Cinemes d'Espanya (FECE) i l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA).

Així, els espectadors (excepte els menors de 14 i els majors de 60 anys) ja poden acreditar-se a la web www.fiestadelcine.com, cosa que els permetrà gaudir d'un preu reduït per entrada durant els tres dies del esdeveniment.

Entre les pel·lícules disponibles hi haurà Alpha, El escándalo Ted Kennedy, El Papa Francisco - Un hombre de palabra, El Reino, Happy End, La Monja, La novia del desierto, Los Futbolísimos, Los Increíbles 2, I love dogs o Johnny English: De nuevo en acción.