Charles Aznavour ha escrit més de 800 cançons, algunes són reconegudes com les més belles del repertori francès. Aquests són cinc dels grans èxits del cantant francès mort aquest dilluns als 94 anys:

La Bohème

Charles Aznavour va aconseguir un gran èxit el 1965 amb aquesta cançó escrita en col·laboració amb Jacques Plante. És potser el tema més emblemàtic del cantant franco-armeni, evocant la nostàlgia d'un pintor al turó de Montmartre a París.

«Parce que tu crois»

Charles Aznavour va llançar, el 1966, A l'àlbum "La Bohème", que Aznavour va llançar el 1966 també hi trobem la cançó d'amor «Parce que tu crois». Anys més tard, artistes com Dr. Dre, Youssou N'Dour o Blu Cantrell i Sean Paul tornarien a immortalitzar la música d'aquesta cançó.

«Emmenez-moi»

Charles Aznavour publica el 1967 «Entre deux rêves». En aquest àlbum hi trobem l'èxit «Emmenez-moi». El tema evoca amb nostàlgia el desig de fugir d'una ciutat grisa cap a altres territoris amb més sol.

«Non je n'ai rien oublié»

El 1971, a l'àlbum «Non je n'ai rien oublié», ens trobem amb aquesta bella i emotiva cançó, on parla del retrobament amb un amor de joventut. Durant més de sis minuts, el poeta evoca les alegries, les pors i les esperances suscitades per aquesta trobada.

«Comme ils disent»

El 1972, en l'àlbum "Idiote Je t'aime", la cançó "Comme ils disent", Aznavour parla de l'homosexualitat i les dificultats trobades entre amants. Inspirada pel seu amic decorador, conductor i secretari, Androuchka, és considerat un dels textos més bells de la cançó francesa.