10 de octubre de 2018
10.10.2018
Diari de Girona

El director del Prado i el pintor Antonio López dialogaran al Museu Dalí

Montse Aguer també participarà al programa d'activitats entorn de Dalí i Rafael . S'inaugurarà l'exposició «Dalí i Rafael, un somieig prolongat»

10.10.2018 | 00:18
«L'ascensió de Santa Cecília», obra de Dalí.

Dalí-Rafael, un somieig prolongat és el títol de l'exposició que la Fundació Gala-Salvador Dalí inaugurarà, el dilluns 26 de novembre, amb motiu del préstec temporal de l'obra de Rafael Verge de la rosa (c. 1517), provinent del Museu del Prado.

La inauguració comptarà amb la presència del president de la Fundació Dalí, Jordi Mercader, i del director del Prado, Miguel Falomir, qui dialogarà sobre Dalí i la pintura amb Antonio López, pintor, i amb Montse Aguer, directora dels Museus Dalí.

A més de l'espectacular obra de Rafael i d'un oli de Salvador Dalí de l'època místiconuclear, L'Ascensió de Santa Cecília, s'hi podran veure dibuixos i material documental, algun d'inèdit.

La mostra es visitarà del 27 de novembre al 6 de gener de 2019, data en què la Verge de Rafael tornarà al Museu del Prado i serà substituïda per una obra de Dalí, en què l'admiració de Rafael també hi és present.

L'exposició seguirà durant tot el 2019 amb la resta de continguts que exploren la influència del mestre del Renaixement en l'obra daliniana.

Com ja va informar Diari de Girona, els actes de commemoració del bicentenari del Museu del Prado de Madrid inclouen la cessió temporal d'aquesta obra mestra de Rafael, un dels grans artistes del Renaixement italià.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
L'últim El més llegit