15 de octubre de 2018
15.10.2018
Diari de Girona

Les Fires de Girona des del record de deu escriptors gironins novells

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, presentarà avui al vespre el llibre "Anar a Fires. Mirades creuades (II)"

15.10.2018 | 10:40
Una imatge de fa una dècada de les fires de Girona

L´alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; la regidora de Dinamització del Territori de l´Ajuntament de Girona, Eva Palau, i el cap del Servei de Gestió Documental, Arxiu i Publicacions de l´Ajuntament de Girona, Joan Boadas, presentaran avui, a les vuit del vespre, al Saló de Plens del consistori, el llibre Anar a Fires. Mirades creuades (II).

Els records de les Fires de Girona a través de la mirada de deu escriptors gironins. És el segon volum que s'edita. En aquesta ocasió s´han buscat deu escriptors i escriptores novells –alumnat i exalumnat de l´Aula d´escriptura– i deu il·lustradors i il·lustradores professionals han interpretat els seus textos gràficament.

El llibre mostra l´experiència i els records de les Fires de Girona de diversos escriptors i escriptores gironins que es va iniciar l´any passat amb textos d´escriptors i escriptores professionals i dibuixos d´il·lustradors novells.

Igual que en el llibre de l´any passat, s´han buscat diferents homes i dones vinculats a la ciutat perquè expliquin com han viscut les Fires o com s´imaginen que podrien haver estat viscudes. Són persones de diferents generacions i, per tant, en diferents etapes del seu procés de creació, que estableixen un diàleg entre text i il·lustració.

L´edició d´aquest 2018 compta amb els textos de Magda Bistriceanu, Aurora Gómez, Mamen Juan-Torres, Maria Carme Oliver, Agnès Valentí, Josep Maria Codina, Francesc Haro, Quim Oliver, Albert Prat i Josep Solés, i les il·lustracions de Roser Bover, Montserrat Costa, Carme Masià, Roser Oliveras, Carme Sanglas, Vicenç Huedo, Mim Juncà, Àlex Nogué, Josep Maria Oliveras i Kim Perevalsky.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona