Un teclat i un radiocasset propietat de John Lennon i Yoko Ono o el vestit que Madonna va utilitzar a "The Virgin Tour" són algunes de les més de 6.000 peces de la col·lecció del periodistes musical Jordi Tardà que se subhasten a partir d'avui, segons ha informat Setdart.com.

La vídua de Tardà, Romy Masferrer, ha decidit posar a la venda els objectes que van ser motiu de la creació del Museu del Rock a través d'aquesta casa de subhastes en línia, que anirà anunciant cada setmana les peces que van sortint a la venda.

Entre els més de 6.000 lots de la col·lecció del conegut periodista i productor musical, destaca el porc volador inflable que Pink Floyd va utilitzar en la seva gira "Animals" o la targeta de crèdit tallada per la meitat que Mick Jagger va deixar en un restaurant de Barcelona en no poder pagar el compte perquè estava caducada.

Aquestes peces i moltes altres, totes elles relacionades amb grans llegendes del rock com The Beatles, Elvis Presley o Eric Capton, van estar exposades al Museu del Rock de Barcelona fins al seu tancament l'any 2012.

Bruce Springsteen, Michael Jackson i Prince són alguns dels molts artistes amb els quals Tardà va tenir l'oportunitat de relacionar-se per la seva professió i la seva passió pel rock i dels quals va reunir els objectes que ara se subhasten.