El Circ Raluy Legacy estrenarà el nou espectacle #TheMagicFormula, a Sarrià de Ter, el 25 d'octubre coincidint amb les Fires de Sant Narcís. Després de dos anys d'absència a Girona portarà un show que combina els ingredients clàssics del circ dels anys 30 amb algunes de les disciplines més innovadores del circ mundial. Els artistes familiars com el Gran Luis Raluy, les seves filles i néts, actuen al costat de figures internacionals.

El nom de l'espectacle és un tribut al patriarca de la família, Luis Raluy, que a més de ser un entranyable pallasso de clara blanca, és un reconegut matemàtic creador de reveladores fórmules i teories matemàtiques.

La companyia remarca que a #TheMagicFormula hi ha un espectacle "renovat amb màgia, emoció i destresa, on hi ha trucs i desaparicions, equilibris i contorsions, canvis tan ràpids que els nostres ulls amb prou feines seran capaços d'assimilar o números que ens faran estar en suspens".

La nova fórmula compta amb ingredients d'excepció: actuacions dels membres de la família com Louisa Raluy, (grans il·lusions) Kerry Raluy i Jean Christophe (transformisme), Niedziela i Emily Raluy (monocicles) Jurek Swider que forma el tan benvolgut duo amb Sandro Roque, els benjamins Benicio i Charnelle, i tot un seguit de figures de renom internacional com l´espectacular artista bielorús Pasha Voladas a les barres fixes, el famós trio Lipstick o la reconeguda troupe Sol Habana, entre d´altres. Tot el conjunt suposa una combinació que allarga la llegenda familiar i trasllada a l'espectador a un món ple de màgia i il·lusió.

Durant l'última gira, el Circ Raluy Legacy ha visitat més de 50 ciutats i ha comptat amb més de 20 artistes reconeguts internacionalment que, juntament amb els artistes de la família, han ofert més de 500 funcions, fent gaudir a més de 300.000 espectadors.