La dramaturga Cristina Clemente ha estat l'escollida pel públic en el tercer combat del Torneig de Dramatúrgia del Temporada Alta. Clemente hi va presentar 'Les ulleres de mirar carregadors', una peça reivindicativa i irònica sobre la lluita feminista que porta a l'escenari un curiós diàleg entre carregadors i telèfons mòbils. El text posa en qüestió quina és la tasca més important entre ells dos i conclou que un no pot existir sense l'altre. La peça el van interpretar aquest dilluns Laura Aubert i Francesc Ferrer. Clemente s'ha imposat a Roger Torns, que va presentar 'Cap líder', una peça que explica la relació entre una empleada (la neboda) i la seva cap (la tia) en una empresa familiar.

Cristina Clemente ha guanyat el tercer combat del 8è Torneig de Dramatúrgia del Temporada Alta. El públic reunit a la Sala La Planeta va escollir el seu text 'Les ulleres de mirar carregadors', una peça reivindicativa i irònica sobre la lluita feminista. El text, interpretat per Laura Aubert i Francesc Ferrer, posa sobre l'escenari un diàleg entre carregadors i telèfons mòbils i qüestiona quina és la tasca més important entre ells dos, concloent que un no pot existir sense l'altre.

La dramaturga es va imposar al seu rival, Roger Torns, que va presentar 'Cap líder'. Un text que explica la relació entre una empleada (la neboda) i la seva cap (la tia) en una empresa familiar. La neboda orquestra una revolta que acaba amb un final tràgic i inesperat. La peça la van interpretar Mamen Duch i Paula Blanco.

Clemente passa ara a la primera semifinal del torneig que se celebrarà el 12 de novembre i que l'enfrontarà amb la guanyadora del primer combat, Daniela Feixas.

8è Torneig de Dramatúrgia Catalana

Aquesta edició del Torneig de Dramatúrgia Catalana manté el format tradicional en què dos autors presenten un text dramatúrgic de 40 minuts pensat per a dos intèrprets. Posteriorment, dos actors els llegeixen al públic i al final, els espectadors voten quin dels dos autors prefereix. De moment, aquest torneig ja s'ha exportat a altres territoris de parla catalana com les Illes Balears i també a Llatinoamèrica.