El dramaturg Jordi Oriol ha passat directament a la segona semifinal del VIII Torneig de Dramatúrgia del Temporada Alta amb el text 'El títol és la polla' on parla amb ironia de la situació social i política actual. El seu contrincant, Joan Fullana, va participar al combat teatral amb un text no inèdit a causa d'una baixa mèdica que va impedir que pogués entregar-ne un d'original. El text escollit que va portar a escena i que no va entrar a concurs va ser 'Nür' amb el que ja va guanyar el torneig de dramatúrgia de les Illes Balears.

Jordi Oriol competirà directament a la segona semifinal amb 'El títol és la polla', un text irònic sobre la situació social i política actual amb diferents exemples i jocs de treball. Ahir el van interpretar els actors Jacob Torres i Ernest Villegas. El seu contrincant, Joan Fullana, no va poder presentar un text inèdit per una baixa mèdica. El text escollit que va portar a escena i que no va entrar a concurs va ser 'Nür' amb el que ja va guanyar el torneig de dramatúrgia de les Illes Balears. El text parla del segrest de la presidenta d´una nova democràcia per part d´una activista, amb la qual es va destapant una antiga relació revolucionària.

D'aquesta manera, Jordi Oriol s'enfrontarà a Marta Aran el 19 de novembre. La final serà el 10 de desembre.

Aquesta edició del Torneig de Dramatúrgia Catalana manté el format tradicional en què dos autors presenten un text dramatúrgic de 40 minuts pensat per a dos intèrprets. Posteriorment, dos actors els llegeixen al públic i al final, els espectadors voten quin dels dos autors prefereix. De moment, aquest torneig ja s'ha exportat a altres territoris de parla catalana com les Illes Balears i també a Llatinoamèrica