El grup banyolí Morgat Morgat presentarà dissabte el seu segon treball, Orgull adolescent, a l'Auditori de l'Ateneu de Banyoles on estan totes les entrades exhaurides.

Morgat Morgat farà la presentació oficial del seu nou treball editat per LAV Records, 2018.

La formació va néixer l'any 2011 a Banyoles i el 2013 van ser els guanyadors del Premi Joventut Sona9.

Després d'una temporada sense trepitjar els escenaris i de recloure's a l'estudi, la banda banyolina reapareix aquest dissabte a la ciutat que els ha vist créixer.

En el seu primer treball, Salvatge Manifest (Temps Records, 2014), presentaven tot el seu imaginari líric i sonor -sorgit de la música alternativa dels noranta-, ara presenten una obra feta de manera reposada amb cançons que combinen manyagues i cop de puny sònics; pop a la galleda i rock a la faixa, i cançons de puja i baixa.

El disc es compon de deu cançons amb lletres del guitarrista i cantant del grup Jordi Torrent. El qualifiquen de disc "fet a poc a poc i cançó a cançó, canviant radicalment la manera que tenia Morgat Morgat de funcionar i d'enfrontar-se al procés creatiu en el seu anterior treball". Tal com ells mateixos l'han definit "ha estat un treball d'orfebreria que ens ha servit per pensar millor les cançons, endreçar i garbellar, per treure tot el que sobrava i permetre un diàleg més polit i educat".

Un àlbum que anuncien que en directe és com "un rampell acotxat amb llençols de cotó".