El trio valencià de hip-hop Pupil·les denuncia les humiliacions masclistes a les dones en una nova cançó, Cita previa, que fusiona cadències del trap amb el pop. Segons Pupil·les, a Cita previa, que es publica aquest dimarts amb el seu corresponent videoclip, volen denunciar les humiliacions masclistes en les lletres de moltes actuals cançons de trap cantades per homes.

La cançó, produïda pel valencià Mark Dasousa i cantada en castellà, denuncia les lletres masclistes en la música del panorama estatal i internacional, que tracten les dones com a objectes.

Pupil·les clamen «Prou!» a les cançons on les dones són qualificades de «putes», « bitchs» o «porques». «Prou!» davant artistes masclistes que centren les seves lletres en el cos de la dona i la seva humiliació, als cantants que fanfarronegen de tenir sexe amb moltes dones i que les tracten de forma despectiva, així com de videoclips que humilien les dones.

«El masclisme, ni en la música ni en cap lloc», afirma el trio integrat per les recitadores Natàlia Pons i Mireia Matoses i el discjòquei Joan Rodríguez.

Cita previa se suma a dues cançons més d'alt contingut feminista publicades per Pupil·les al llarg de 2018, V i Colps de puny. Durant 2019, el grup valencià publicarà un nou EP que recollirà aquestes tres cançons i dues més.