05 de desembre de 2018
05.12.2018
Diari de Girona

Un jutjat obliga a repetir el polèmic concurs de cap de Biblioteques

L'anterior cap, la gironina Carme Fenoll, va recórrer la decisió de la junta de mèrits d'atorgar la plaça a Josep Vives, que ocupava el càrrec en època del tripartit

05.12.2018 | 18:08
Carme Fenoll

El Jutjat Contenciós-Administratiu número 17 de Barcelona ha ordenat repetir parcialment el procés de selecció del cap de Biblioteques de la Generalitat entre els dos candidats finalistes, Carme Fenoll i Josep Vives. Aquest últim és l'actual cap de Biblioteques i ho havia estat en l'època del conseller de Cultura Joan Manuel Tresserras, mentre que Fenoll ho va ser els cinc anys posteriors, sota mandat dels consellers Ferran Mascarell i Santi Vila, però en funcions, perquè no s'havia creat formalment la plaça. Anteriorment, Fenoll havia estat bibliotecària a Palafrugell.

Fenoll va perdre el concurs el febrer del 2017 a favor de Vives per decisió d'una junta de mèrits i per només mig punt de diferència. Ara, segons aquest recurs favorable a Fenoll, s'hauria de crear una altra junta de mèrits diferent que valorés de nou les dues candidatures des de la presentació de les respectives memòries. La Generalitat pot recórrer la sentència. En un tuit, Fenoll ha celebrat la decisió.
Quan l'any passat es va fer públic el nomenament de Vives i l'adeu de Fenoll el càrrec, bona part del sector editorial, així com bibliotecaris i llibreters van expressar la seva sorpresa pel relleu de Fenoll i van valorar molt positivament la seva feina.


Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
 

L'últim El més llegit