Els estranys de Raül Garrigasait rebrà el divendres, 14 de desembre, el premi Setè Cel 2018. La novel·la és la primera obra de Raül Garrigasait, que també ha estat reconeguda amb el premi Llibreter i el premi Òmnium a la Millor Novel·la en Llengua Catalana. La història, que va de l'humor a la tragèdia i parla de parla sobre l'amistat en temps convulsos, descriu el pas d'un jove prussià pels Pirineus en plena guerra Carlina el 1837.

Raül Garrigasait, nascut a Solsona el 1979, és filòleg, traductor, escriptor i editor català. Ha traduït autors com Rilke, Plató, Sloterdijk, Goethe i, més recentment, Thomas Bernhard. Abans de debutar en la ficció va publicar l'assaig El gos cosmopolita i dos espècimens més. També és editor de la col·lecció Bernat Metge

La biblioteca Iu Bohigas acollirà aquest divendres a partir de les 20:00 hores l'entrega del premi d'aquesta edició, que atorga el jurat format per representants dels clubs de lectura de les biblioteques i que presideix l'escriptor Vicenç Villatoro.?