El Puntal - Laboratori de les Arts de la Fundació Lluís Coromina de Banyoles acull aquest mes de gener la residència artística d'Iván González Brass Family, un projecte del músic, conductor i trompetista nascut a Alcoi Iván González. Des que es va iniciar al món musical, González ha obtingut el títol superior de Jazz del Conservatori Superior de Música del Liceu i ha col·laborat amb músics de l'escena jazzística nacional com Perico Sambeat, Horacio Fumero, David Mengual, Ramon Prats, Juan de Diego i Mariano Díaz, entre d'altres artistes.

González ha format part del David Mengual Free Spirits Big Band i és un dels creadors del grup Free Art Ensemble. Amb un gran sentit de la força que pot tenir un col·lectiu i la visió de la música a gran escala amb imaginació i sentit de la coherència, González té un enorme talent per a les conduccions.

El seu projecte més recent, Brass Family, amb el qual realitzarà la residència a la Fundació, és un ensemble format per dues bateries, tuba, quatre trompetes i tres trombons. Una formació poc típica entre les brass band dels anys 60 i 70, amb la qual s'interpreten composicions de músics com Albert Cirera, Julián Sánchez, Vicent Pérez, Toni Vaquer o Fernando Brox. Iván González iniciarà la residència aquest diumenge amb un concert, a les 9 de la nit, al mateix El Puntal.