El Club Editor, dirigit per Maria Bohigas Sales, celebra 60 anys de literatura independent catalana fora de l'hegemonia del negoci editorial. Per commemorar-ho presenten un programa divers format per obres d'escriptores catalanes contemporànies com Marta Marín-Dòmine i Eva Baltasar, de la qual al juny es publicarà Mamut, la segona novel·la de la seva trilogia. També veuran la llum reedicions de clàssics moderns catalans -de Víctor Català, Mercè Rodoreda, Aurora Bertrana i Joan Sales- i traduccions d'autors estrangers, com Charlotte Delbo, Alice Munro i Franz Kafka.

A més, coincidint amb el 150è aniversari del naixement de Víctor Català, portaran l'obra de l'escriptora al terreny musical en un espectacle a l'Apolo, la data del qual està pendent de confirmar.

L'editora Maria Bohigas el 2005 va fer-se càrrec del segell que havia fundat el seu avi, Joan Sales, i va recomprar l'editorial al Grup Planeta per continuar el projecte de manera independent. En l'actualitat, publiquen deu títols l'any, amb una «gran contenció».