Els museus Dalí han tancat el 2018 amb una baixada del 7,5% en nombre de visitants. Tot i aquesta caiguda, les persones que han comprat entrada en alguns dels centres se situa per sobre dels 1,3 milions. Des de la Fundació Gala-Salvador Dalí valoren de manera "molt positiva" aquestes xifres, especialment les que es van registrar en l'últim trimestre, i que va ser un 5% superior al mateix període de l'any passat. Els responsables dels museus Dalí celebren que els tres últims mesos han ajudat a una recuperació de visitants que s'ha vist reflectida en el segon semestre del 2018. Entre els visitants que han augmentat durant el 2018 hi ha britànics i nord-americans i, entre els que han disminuït, destaquen espanyols, russos i italians.

Com és habitual el Museu Dalí de Figueres ha estat l'espai més visitat amb més d'1,1 milions de visitants. El Castell de Púbolen va rebre més de 78.000 persones interessades en l'obra de Dalí i la casa de Portlligat (Alt Empordà) més de 150.000. Durant l'any 2018, la Fundació Dalí ha apostat per exposicions temporals pròpies i altres coorganitzades. Entre elles s'ha pogut veure: Salvador Dalí, aprenent de pintor; Salvador Dalí. Robert Whitaker, 1967-1972; i Dalí-Rafael, Un somieig prolongat.

Al Castell Gala Dalí s'ha programat Elles fotografien Dalí. A Barcelona, l'exposició Gala Salvador Dalí. Una habitació pròpia a Púbol coorganitzada amb el MNAC va rebre 142.600 visitants. En el marc internacional destaca Nàpols on es va poder exposar Io Dalí, i que es va tancar amb més de 30.000 visitants, una mostra que encara es pot veure a Catània.