Màrius Serra arriba al Teatre Lliure amb l'adaptació de Quiet, el llibre més «personal» i «vital» de la seva carrera, que celebra deu anys de la seva publicació. L'obra, que es titula Qui ets?, explica les vivències i peripècies que Serra va viure al costat del seu fill Llullu, nascut amb paràlisi cerebral.

Joan Arqué dirigeix aquest espectacle, estrenat ahir al Teatre Joventut de l'Hospitalet i que es podrà veure del 5 al 10 de febrer a l'Espai Lliure de Montjuïc.

Judit Farrés, Roger Julià i Òscar Muñoz es posen en la pell del mateix personatge, però cada intèrpret aporta una perspectiva diferent d'aquest «alter ego de Màrius Serra», va dir ahir Arqué. «Hem volgut donar-li una visió polièdrica», va afegir el director, que va assenyalar que al llibre es plasma que «una sola persona són moltes persones depenent de les circumstàncies».

Malgrat la duresa que pugui tenir la història, Arqué diu que «no és un drama», sinó una «obra que aporta llum». «Aquest text ressona en la nostra estructura com a éssers humans, tant en els nostres prejudicis, com en els nostres valors davant una cosa que per la majoria ens és desconeguda». Per Serra, tant el llibre, com l'adaptació teatral, tenen un to que «ve marcat pel contrast».