10 de març de 2019
10.03.2019
Diari de Girona

Nomenen Anna Colomer com a nova directora de CaixaForum Girona

?És llicenciada en Història de l'Art i és doctora en Gestió Cultural per la Universitat de Girona

09.03.2019 | 23:16
Anna Colomer, a l'edifici de La Fontana d'Or.

La gironina Anna Colomer serà la nova directora de CaixaForum Girona, el centre cultural de La Caixa a la ciutat, un nomenament que ha aprovat el Comitè de Direcció de la Fundació Bancària.

Anna Colomer (Girona, 1974) assumeix formalment la direcció del centre uns mesos després d'haver estat designada de forma provisional com la seva responsable.

Colomer és llicenciada en Història de l'Art per la UdG i doctora en Gestió Cultural per la mateixa universitat. Entre el 2007 i el 2011, va ser professora associada al Departament de Didàctiques Específiques de la Facultat d'Educació i Psicologia de la UdG i també ha estat membre de la Càtedra Unesco de Polítiques Culturals i Cooperació de la UdG entre 2000 i 2005. El 2000 va iniciar la seva carrera laboral a la Fundació Caixa Girona i des del 2011 ha treballat a CaixaForum Girona com a coordinadora d'activitats del centre.

CaixaForum Girona va tancar l'any passat superant els 143.000 visitants a les seves exposicions i activitats programades. El centre té ara en exhibició Faraó. Rei d'Egipte que, a través d'una col·lecció d'objectes del British Museum, explora els ideals, el simbolisme i la ideologia d'aquests faraons, com també les realitats de la vida a la vall del Nil.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona