20 de març de 2019
20.03.2019
Diari de Girona

Guillermo Basagoiti, que treballa a Girona, rep la beca del Museo Antón d'Astúries

Basagoiti es soci fundador del Espai TÒNIC, centre de investigació artistica a Vulpellac

20.03.2019 | 20:06
Basagoiti, en plena feina.

L'Artista Guillermo Basagoiti Brown, que treballa desde el seu taller a Girona, és el guanyador de la Beca Antón del Centre de Escultura Museo Antón d'enguany a la seva població natal, Candas, a Asturies.

El dia 29 d'aquest mes s'inaugurarà la mostra del seu projecte En Expansió al Museu Anton.

En Expansió és un projecte escultòric que materialitza i representa els impulsos més íntims de l'home, el desig com a motor de l'acció.

L'artista presenta formes rudimentàries "capaces no només de contenir, sinó també de transmetre representacions de la seva pròpia ment, imaginació, intuïció i raonament", diu en una comunicat difós aquest dimecres. "La morfologia de l'abstracte permet buscar i on sigui necessari sobrepassar els límits reals o imaginaris dins dels quals ens solem moure".

El treball de l'artista intenta materialitzar l'impossible. La varietat en tècnica i forma permet presentar "un món potent procedent d'un imaginari poètic i ple de suggeriment".

Basagoiti es soci fundador del Espai TÒNIC, centre de investigació artistica a Vulpellac, Baix Empordà. Ja va presentar part del projecte En Expansió en la Bienal d´Art Contemporani a Girona y a la Bienal de Larnaca, Xipre al 2018.

EXPOSICIÓ ´En Expansión´, Museo Anton, Candas, del 29 de març a 5 de maig 2019

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona