26 de març de 2019
26.03.2019
Diari de Girona

El Galliner celebra el Dia Internacional del Teatre amb una trentena d'accions

Actuació teatral col·lectiva dirigida per Mireia Vallès dissabte a la plaça de la Independència de Girona

26.03.2019 | 13:58
L'espectacle "Carronya".

Entre les diferents activitats teatrals que arreu del Planeta se celebren el Dia Internacional del Teatre, la més coneguda i repetida és la lectura d'un manifest que cada anys'encarrega a una personalitat diferent del món del teatre. Enguany, aquest missatge ha anat a càrrec del dramaturg, director teatral i pedagog cubà Carlos Celdran.

A girona, l'escola de teatre El Galliner cada any es fa ressò de la iniciativa fent extensiva la celebració a tota la setmana. D'una banda llegint el manifest a classe i, de l'altra, amb accions teatrals públiques.

Enguany, les activitats tindran lloc entre el 25 i el 30 de març de 2019 amb una trentena d'accions teatrals i prop de 500 alumnes participants.

Durant una setmana, El Galliner surt al carrer a fer teatre. Totes les tardes fan espectacles a la Plaça Santa Susanna de Girona, davant l'església del Mercadal.

El darrer dia, a la Pl. Independència, hi haurà l'Acte Central, amb la lectura pública del Manifest del Dia Internacional del Teatre, a càrrec de Janot Carbonell, actor, director, dramaturg, activista i docent (Premi Pep Mora 2017 a la contribució a les arts escèniques), i una acció teatral col·lectiva a càrrec d' una trentena d'actors i actrius de totes les edats, Plou sobre mullat, creada i dirigida per Mireia Vallès, i a la que es convida especialment a tots els col·lectius teatrals de les comarques gironines.

Totes les activitats són gratuïtes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona