Mishima llençarà el proper 13 d'abril el primer àlbum en viu de la seva carrera, enregistrat durant els dos concerts de Nadal que van oferir a la sala Apolo de Barcelona el 20 i 22 de desembre de 2018.

El nou disc del quintet barceloní, 'Ara i aquí', s'editarà en format CD + DVD per celebrar el seu vintè aniversari (1999-2019) i juga amb el nom del seu últim àlbum d'estudi, 'Ara i res'.

Com a avançament, el grup que lidera David Carabén ofereix des de primera hora d'aquest divendres les cançons 'Tornaràs a tremolar' i 'La forma d'un sentit', disponibles a totes les plataformes digitals, inclòs el vídeo amb les dues cançons enregistrat en directe.

Per celebrar els vint anys de carrera, Mishima ha decidit publicar el primer àlbum en viu de la seva història. A la venda el pròxim 13 d'abril, en format CD + DVD, 'Ara i aquí' dona testimoni dels seus directes. El repertori combina grans èxits amb obra recent i, a tall de mostra, des de primera hora d'aquest divendres, n'avancen 'Tornaràs a tremolar' i 'La forma d'un sentit', disponible a totes les plataformes digitals.

La gira del XX aniversari de Mishima començarà el 3 de maig, a les escales de la Catedral de Girona (Strenes).