El festival White Summer Costa Brava, que celebrarà aquest any la seva vuitena edició a la masia del Mas Gelabert a Pals (Girona) del 3 al 25 d'agost. Un concert de La Casa Azul donarà el tret de sortida a aquest esdeveniment que, segons els organitzadors, va reunir 140.000 persones l'any passat.

Mercat creatiu, gastronomia, música, i art tornaran a ser els protatagonistes del White Summer, que enguany es presenta sota el lema "Oh my light, Oh my night". Els organitzadors assegurenq que "reforçaran la seva proposta cultural transversal", potenciant la programació musical, la gastronomia i l'art amb dos conceptes diferenciats: White Summer de dia, destinat a les famílies, i White Summer de nit, pensat perquè els visitants es quedin a sopar i a gaudir de la nit fins que s'acabi l'última cançó.

La Casa Azul de Guille Milkyway serà el primer grup en trepitjar l'escenari del festival amb el seu nou àlbum 'La gran esfera'. Des d'avui, el públic ja es pot inscriure en la prevenda d'entrades per aquest concert.