05 de abril de 2019
05.04.2019
Diari de Girona

Martí Peraferrer i Maria Sola estrenen l'obra «La gitana shakesperiana»

El monòleg en clau d'humor es presenta avui i demà al Centre Cívic Barri Vell de Girona i diumenge al Teatre de Blanes

05.04.2019 | 01:08
Martí Peraferrer, Hugo Martínez i Mari Sola.

L'actriu blanenca Maria Sola estrenarà oficialment diumenge vinent 7 d'abril, a les 7 del vespre, al Teatre de Blanes, el monòleg en clau d'humor La gitana shakesperiana acompanyada a la guitarra pel músic Hugo Martínez. Ho farà després que en les dues jornades anteriors, avui divendres i demà dissabte, haurà fet una preestrena amb públic al Centre Cívic Barri Vell de Girona.

Maria Sola és la intèrpret del monòleg, així com l'autora de la dramatúrgia, i la dirigeix l'actor i director gironí Martí Peraferrer. La gitana shakesperiana és una comèdia didàctica en què una gitana d'orígens humils parla i transmet als espectadors la seva passió per l'universal escriptor anglès. Per fer aquest plantejament, l'autora planteja una pregunta: «Com és que una gitana que treballa a la parada d'un mercat de barri a estudiar a Shakespeare?».

La resposta a la pregunta forma part de la curiositat de l'espectacle que, tot i ser una comèdia, també instrueix al públic en els arguments de les obres del dramaturg anglès.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona