08 de abril de 2019
08.04.2019
Diari de Girona

Nostàlgia de l'era MTV

Eagle-Eye Cherry posa dret el públic de l'Strenes amb «Are you still having fun?» i «Save tonight»

07.04.2019 | 23:14
Nostàlgia de l'era MTV

No acostumem a tocar per a un públic assegut, però us farem moure», va reptar als espectadors Eagle-Eye Cherry a l'inici del seu concert al Teatre Municipal de Girona. I li va costar, però ho va aconseguir. El cantant suec-nord-americà, que va passar pel festival Strenes en la seva gira europea per presentar el seu primer àlbum en sis anys, es va mostrar enèrgic i proper, però només va fer aixecar el cul de la cadira als espectadors en el tram final del concert, quan van sonar algunes de les seves cançons més conegudes, com Are you still having fun? I sobretot, Save tonight.

El músic, un nom clau d'aquella època en què la referència musical era l'MTV i no Spotify, va arrencar amb Been here once before i She didn't believe, per a la qual va canviar la referència original a Geòrgia per Girona. Aquesta picada d'ullet a l'auditori i Falling in love again van despertar els ànims dels espectadors, que des de les seves butaques acompanyavan el ritme picant de mans, en un recital en què l'artista només va fer un petit esbós del seu nou treball, amb l' Streets of you que dona nom al disc, Down and out i Remember to breathe.

I és que, durant uns 90 minuts, Cherry va recórrer a la nostàlgia i es va dedicar sobretot a rebuscar en el seu repertori de finals dels 90 i principis dels 2000, com Together, Long way around -interpretada, originalment, amb la seva germana Neneh- o Miss Fortune, i, entre d'altres, com la versió que va fer de l'Atlantic City del Boss.

Per al final va deixar Are you still having fun?, un ressort que va posar dempeus finalment els espectadors, desencadenant crits, ballarugues i mòbils per immortalitzar-ho. Acompanyat dels músics -un dels quals, el baix, descalç- i fent voleiar la jaqueta que s'havia tret una estona abans, Cherry va deixar l'escenari, al qual va tornar per rematar la nit amb tres bisos més: Lonely days, Up to you i l'anhelada Save tonight que, per la reacció de l'audiència, va salvar definitivament la nit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona