Els humoristes JJ Vaquero, El Sevilla i Luis Piedrahita seran els escollits per visitar durant aquesta Setmana Santa el Girona Comedy Festival, que se celebra des del passat 30 de març a la Cúpula de les Arts, situada a la carretera de Barcelona. Fins ara, pel festival ja han passat artistes com Toni Albà, Edu Soto o el trio format per Barragan, Jaimito Borromeo i Marianico el Corto.

Circus Arts Foundation, organitzadors del festival i promotora de la Cúpula, ha programat per aquesta Setmana Santa tres monòlegs molt especials: JJ Vaquero hi actuarà el dissabte 20 d'abril, El Sevilla ho farà diumenge 21, i Luis Piedrahita serà l'encarregat de clausurar la primera edició del festival amb una actuació el dilluns 22 d'abril.

José Juan Vaquero es defineix com un «còmic àgil, rude i sense pèls a la llengua». Guionista i col·laborador del programa El Hormiguero d'Antena 3, arribarà al Girona per presentar l'espectacle unipersonal, Padre, hija y Espíritu Santo, produït per Paramount Comedy.

Per la seva part, el líder i cantant del grup Mojinos Escozíos, conegut com El Sevilla, és, segons els organitzadors, «un reconegut i estimat humorista popular» per les seves nombroses intervencions televisives. L'espectacle La vida es rocanrol s'inspira amb el final d'un concert dels Mojinos, quan El Sevilla entra al seu camerino, es treu els parracs de guepard i els seus collars oxidats, despullant-se en cos i ànima. Aquest és «un monòleg de confessió».

Finalment, Luis Piedrahita Cuesta és un humorista, escriptor, il·lusionista, guionista, locutor i director de cinema gallec. El seu treball ha adquirit especial popularitat gràcies a les seves aparicions en nombrosos programes televisius, i ara es troba en plena gira de l'espectacle Las amígdalas de mis amígdalas son mis amígdalas, que «és un xou pensat per la gent exigent, neta i amb sentit de l'humor». Les entrades del Girona Comedy Festival ja estan a la venda a través del nou web i a taquilla, entre els 12 i els 24 euros.