25 de abril de 2019
25.04.2019
Diari de Girona

Palafrugell anuncia un Flors i Violes amb més de 50 escenaris i 150 espectacles

Kids From Mars actuarà a la plaça de l'Església i es projectarà un «mapping» al Centre Fraternal

25.04.2019 | 01:20
L'equip organitzador del festival es presenta a Girona.

El festival Flors i Violes de Palafrugell se celebrarà aquest any entre el 3 i el 5 de maig i acollirà més de 150 espectacles en més de 50 espais, han anunciat aquest dimecres els organitzadors en un acte promocional a Girona, encapçalats pel regidor de Promoció Econòmica, Albert Gómez.

La novetat d'aquest any serà un gran espectacle inaugural de mapping a la façana de l'edifici emblemàtic del Centre Fraternal, el divendres 3 de maig a les 21.30 hores. Aquest espectacle, que vol explicar el cicle vital palafrugellenc al llarg d'un any, s'anirà repetint cada hora durant el divendres i el dissabte.

Els espectacles de música, circ, dansa, animació infantil i teatre s'escenificaran en places i carrers en aquest festival que d'alguna manera dona el tret de sortida a la temporada turística de Palafrugell, i que també programa activitats a Calella, Llafranc, Tamariu i Llofriu.

A l'escenari La Brava de la plaça de l'Església es portaran a terme els concerts de Kids From Mars, Urfabrique, The Funker's Society, Els Cremats o Joan Masdeu, entre altres.

Una de les novetats serà el recorregut nocturn pel centre de Palafrugell amb espais il·luminats, espectacles de llum i espais interactius.

Obre la farmàcia Cid

Segons Gerard Ventura i Francesc Niell, directors artístics del Flors i Violes, enguany es tornen a oferir visites a espais habitualment tancats, com la farmàcia Cid de la Casa Mascort, Cal Ganxo, o Can Genís, entre altres.

Aquesta és una festa molt popular a Palafrugell i els veïns s'aboquen al carrer per participar-hi. L'esdeveniment floral és present aquests dies a la vila i hi ha diferents espais transformats pels artistes, en una demostració cultural de benvinguda al temps de primavera.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona