01 de maig de 2019
01.05.2019
Diari de Girona

La Fura dels Baus edita un disc que fusiona barroc, flamenc i electrònica

30.04.2019 | 23:51
L'espectacle de la Fura dels Baus

La Fura dels Baus ha editat en disc la música del seu espectacle Free Bach 212, que fusiona la música barroca amb el flamenc i l'electrònica i ret homenatge a Johann Sebastian Bach.

Segons va explicar ahir, dimarts, el director artístic de La Fura, Miki Espuma, el disc barreja la Cantata dels pagesos de Bach, amb altres gèneres amb la finalitat de «fer-la contemporània».

Free Bach 212 es va estrenar el 2015 a Vic i posteriorment s'ha vist a diversos escenaris d'Espanya, com la plaça de Villanueva de la Serena (Badajoz), el Teatre Pérez Galdós de Las Palmas de Gran Canaria, el Fòrum de Burgos, el Teatre Jovellanos de Gijón i el Festival de San Javier de Múrcia.

El quartet barroc Divina Mysteria són els responsables de la direcció musical de l'espectacle, que compta amb les veus de la mezzosoprano Eulalia Fantova, el baríton Joan G. Gomà i la cantaora Mariola Membrives.

«És un espectacle molt positiu, molt alegre i optimista, que parla de l'amor, de política i sobretot de cervesa», va dir el seu ideòleg.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona