El festival In-Somni de Girona, que arribarà a la 16a edició els dies 6, 7, 8 i 9 de juny a diferents escenaris de Girona, Salt i Bescanó, va anunciar ahir l'actuació de la mítica banda britànica dels 70 Dr. Feelgood al Teatre de Bescanó el diumenge 9 de juny.

El festival també va comunicar un concert de The Bird Yellow, el projecte en solitari del cantautor barceloní Gerard Vidal, el dijous 6 de juny a l'Auditori de la Mercè de Girona, a més de l'espectacle del grup roquer gironí Silverflame. El rock alternatiu de Paraíso Plástico arribarà el dissabte 8 de juny a La Mirona, i Surf&Fat, el nom artístic de les barcelonines Barbara Eisele i Maria Morell, exhibirà la seva proposta de rock primitiu el dissabte 1 de juny al Yeah Indie Club de Girona.

Tots aquests noms s'afegeixen als ja anunciats Ilegales, que arribaran a Girona com a caps de cartell del festival. La històrica banda asturiana oferirà el seu espectacle el dissabte dia 8 de juny a La Mirona. El grup presenta un nou disc que s'ha publicitat com un retorn als orígens.

Altres noms d'aquesta nova edició que l'In-Somni ja havia anunciat són els bascos Dead Bronco, els madrilenys New Day, i el trio de Barcelona The Lizards. El festival ofereix una abonament de 29 euros que dona entrada a tots els concerts.