L'Espai Marfà acollirà aquest diumenge, dia 2 de juny, la segona edició del Rap de Girona Fest. El festival torna amb la voluntat de ser una mostra de les propostes més representatives de l'escena rap de la demarcació de Girona.

La jornada, que es portarà a terme de les 16 a les 21 h, està liderada per l'Associació Brainstorming i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona, a través de l'Espai Marfà i L'Estació Espai Jove, i la Casa de la Música del Gironès.

El tret de sortida d'aquesta nova edició serà el col·loqui "Hip-hop: educació i canvi", que comptarà amb representació dels col·lectius i associacions que treballen a partir dels principis ètics i filosòfics de la cultura hip-hop. Aquest serà un espai dinamitzat per Vins, de l'Associació Heal, i en què també participaran Erol Urbà, Ritme del carrer i Jordi Pino. Serà un moment idoni per compartir experiències, difondre activitats i projectes i trobar punts en comú que puguin donar lloc a possibles futures col·laboracions.

El plat fort d'aquesta segona edició seran les actuacions de nombrosos artistes d'arreu de la demarcació, com ara U-Vins (Girona), Daura Mangara (Banyoles), Buho (Salt), Nu Drama (Sant Joan de les Abadesses), Skata 23 (Sant Feliu de Guíxols), Petite Arashi (Girona) i 2S & DJ Inyector (Palamós).

La vetllada finalitzarà amb una sessió de micro lliure obert a tothom que vulgui pujar a rapejar amb Deejay Juampi. El festival comptarà també amb una zona d'estands relacionats amb el hip-hop. Totes les activitats seran gratuïtes.