L'Ajuntament de Còrdova pagarà un total de 217.800 euros pel concert de Rosalía a la Nit Blanca del Flamenc, el dia 15 de juny a la Plaça de Bous amb entrades gratuïtes per invitacions, en un contracte que inclou la il·luminació, el so, el vídeo, la seguretat, la neteja, els porters, les assegurances, la producció i la memòria cau de l'artista, després d'aprovar-en aquesta jornada a la Junta de Govern Local.

En roda de premsa, la tinent d'alcalde delegada d'Hisenda, Alba Doblas (IU), ha recordat que les entrades seran per invitacions nominatives, que es posaran a disposició del públic la setmana que ve a les taquilles de la plaça de toros, pendent de si s'habiliten altres espais, com un portal d'Internet, tot això per a un aforament d'unes 10.000 persones.

Cal assenyalar que la productora Riff és l'encarregada d'aquesta cita, que començarà a les 0,00 hores. Mentrestant, al Teatre de La Axerquía s'instal·laran pantalles per seguir el concert en directe. El pressupost total aprovat per a la Nit Blanca del Flamenco ascendeix a 357.761 euros.

D'altra banda, s'ha donat el vistiplau al projecte de 'Cultura en Xarxa', a desenvolupar en diferents barris de la ciutat durant aquest any, així com la setena edició de l'exposició de ceràmica creativa 'Pàgines de Fang', amb 10.575 euros, entre altres punts.