08 de juny de 2019
08.06.2019
Diari de Girona

Els arquitectes premien «Dues cases en una», obra de Callís i Moliner a Llagostera

Arnau Vergés s'endú el guardó en la categoria Rehabilitació per «Cadira, persiana, corda» de Santa Pau Nordest Arquitectura rep la distinció en Interiors per «Estudi 1700» de Palau Sator «Origami lava» d'Olot guanya en Efímer

08.06.2019 | 00:19
Els arquitectes premien «Dues cases en una», obra de Callís i Moliner a Llagostera

Els Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona, que es van lliurar ahir a Girona en un acte amb la participació del president Quim Torra, han distingit amb el premi Arquitectures el projecte de Llagostera Dues cases en una, d'Unparelld'arquitectes (Eduard Callís i Guillem Moliner). El jurat ha concedit tres mencions a La casa del parc, de les Preses (Arnau Vergés); Institut-escola, de Sant Joan de les Abadesses (Estudi Massip-Bosch), i Refugi per a cap de setmana, d'Isòvol (Àgora arquitectura).

En rehabilitació, el premi l'ha obtingut Cadira, persiana, corda, de Santa Pau, d'Arnau Vergés, i hi ha menció per Habitatge unifamiliar, a Palau-sator (Arquitectura G). En la categoria Interiors, el premi és per l'obra Estudi 1700, de Palau-sator (Nord-est Arquitectura), amb una menció per al Projecte de reforma i interiorisme de la botiga Biodrissa, de Girona (Josep Callís i David Marés).

En la categoria Efímers ha guanyat el projecte Origami lava, d'Olot, de SP25 Arquitectura + Atelier 4, amb mencions per a Etern retorn, de Palafrugell, (Sanjuan Palma i Juli Sanjuan); La revolució dels clavells, de Girona, de Clàudia Rosa Cervelló; i L'Antàrtida, de Girona, de l'Escola d'Art Superior de Disseny d'Olot.

Als premis que atorga el Jurat, cal afegir el Premi de l'Opinió 2019 que, amb més de 4.000 vots emesos, l'obté Refugi per a cap de setmana, d'Isòvol, obra d'Àgora arquitectura (Jose Luis Cisneros i Joan Casals).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona