La promotora del Doctor Music Festival ha decidit cancel·lar l'edició que tenia previst celebrar els dies 12, 13 i 14 de juliol al Circuit de Catalunya a Montmeló perquè «el canvi d'ubicació no ha estat ben acollit pel públic». Segons va informar ahir Doctor Music, el Festival havia de celebrar-se inicialment a Escalarre, al Pirineu de Lleida, i va haver de canviar d'emplaçament perquè l'Agència Catalana de l'Aigua va considerar que no estava assegurada l'evacuació en cas d'inundacions.

Aquesta reubicació ha provocat «un alt nombre de devolucions d'abonaments i ha estat un duríssim cop per al Doctor Music Festival», segons els organitzadors, que asseguren que s'han vist obligats a cancel·lar els concerts i han anunciat que tornaran els imports pagats pels espectadors que ha havien adquirit entrades.

El Doctor Music Festival, també conegut com el Festival de la Vaca, va celebrar tres edicions a la zona del Pirineu on aquesta vegada els ha estat denegat el permís, entre 1996 i 1998, en què van actuar David Bowie, Lou Reed, Iggy Pop, Bob Dylan, Massive Attack, Ani Difranco, Blur i molts altres.