El Festival Ítaca ja ha venut les 5.000 entrades del concert de Sant Joan a la platja de l'Estartit amb les actuacions d'Oques Grasses, Els Catarres, Roba Estesa, Lildami i Serial Killerz. A més, els abonaments que inclouen allotjament als càmpings fa setmanes que també s'han acabat. Això implica que el festival comptarà amb el millor registre d'assistència durant la doble nit de concerts que ha organitzat pel 22 i 23 de juny. De fet, el festival ha avançat que queden menys de 1.000 entrades per a la nit del 22. La nit prèvia a la revetlla serà el torn de Berri Txarrak, Doctor Prats, Iseo & Dodosound, Pupil·les i Vandal.

En paral·lel, la resta de concerts de la programació d'Ítaca també compta amb un bon nivell de vendes, ja que Marc Parrot ha esgotat una de les tres sessions i Diego el Cigala ha venut més del 60% de les localitats.

De cara a aquest cap de setmana, tan sols queden deu entrades a la venda pel concert de Núria Graham al Castell Gala Dalí de Púbol (Baix Empordà). Es tracta de l'únic concert que oferirà l'osonenca aquest estiu a Catalunya.